verre-weide-13-veen foto 1

Verre Weide 13, Veen

Prijs

69,00 per m2 per jaar

2.100 m2
2.100 m2
2020
Eigen toegang

Korte omschrijving

TE HUUR- Nieuwbouw bedrijfshal met unieke eigenschappen.

Media

Volledige omschrijving

TE HUUR-nieuwbouw bedrijfshal met unieke eigenschappen.

Deze hoogwaardige bedrijfshal heeft een hoogte van 13 meter, een zware onderheide betonvloer met een maximale belasting van 5.000 kg/m² en laadkuil met 2 loadingdocks.

Naast de loadingdocks zijn er op maaiveld een 4-tal overheaddeuren (4,00 * 5,00 m.). Er is een inpandige kantoorruimte over 2 lagen. De indeling en afbouw is naar huurderswens te realiseren. Het object wordt medio 2020 opgeleverd.

Locatie:
Het pand ligt op bedrijventerrein Veense Steeg in Veen. Het bedrijfspand is gesitueerd binnen de laatste uitbreiding van het bedrijventerrein tussen representatieve en hoogwaardige bebouwing. De ontsluiting van het bedrijventerrein is goed.
De locatie ligt op circa 10 minuten rijden van de op- en afritten van rijksweg A27 en rijksweg A59. De rijkswegen zijn goed aan te rijden via de provinciale wegen N267 en N322, ook zijn de omliggende dorpen goed bereikbaar.

Parkeren:
Er zijn vóór het object voldoende mogelijkheden voor parkeren. De voorgevel ligt op ca. 28 meter afstand vanaf de openbare weg. Daarnaast is er voldoende ruimte voor o.a. laden/lossen.

Voorzieningen/specificaties:
– Gas-,elektra, watervoorzieningen
– Loopdeur
– Gedeelde toiletgroepen

Bestemmingsplan:
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Veensesteeg Noord” van kracht. Het onderhavige perceel heeft
de bestemming ‘Bedrijf’.
De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– bedrijven in de categorieën 2, 3.1 en 3.2 van de in bij deze regels opgenomen bijlage ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten Bedrijventerrein Veensesteeg Noord’;
– ondergeschikte productiegebonden detailhandel;
– opslag en uitstalling;

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.