Industrieweg 2J-4 Giessen

Industrieweg 2J-4, Giessen

Prijs

395,00

50m2
2016
Toegangsdeur voorkant

Korte omschrijving

TE HUUR- Instapklare kantoorruimte in zeer hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw.

Volledige omschrijving

TE HUUR- Instapklare bedrijfsunit in zeer hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw.

Het object is gelegen aan de Industrieweg 2J te Giessen. Het object is onderheid.

Aan de voorzijde beschikt de bedrijfsruimte over een toegangsdeur.  De straat is verhard met betonklinkers en er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor de deur.

De gevels hebben een representatieve uitstraling door het gebruik van prachtig metselwerk. Het dak bestaat uit stalen dakdelen op stalen spanten met isolatie. Onder de kantoorruimten bevinden zich bedrijfsruimten. Eventueel is hier bedrijfsruimte bij de kantoorruimte te huren.

Locatie:
De bedrijfsunit is gesitueerd op bedrijventerrein “de Rietdijk” in Giessen.

Op korte afstand bevindt zich de Rijksweg A-27. De Rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder waar de A-27 aansluiting heeft op de rijksweg A-59.

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
– Onderheide betonfundering en betonvloer;
– Isolerende sandwich gevelbeplating
– Opbouw staalconstructie;
– Geïsoleerd staaldak met bitumineuze dakbedekking.

Voorzieningen/specificaties:
– Gas-,elektra, watervoorzieningen
– Loopdeur
– Te openen ramen
– Systeemplafonds
– Toilet met fonteintje
– Pantry

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.